maanantai 7. huhtikuuta 2014

JDL-henkeä kotiin






Heippa ja hyvää alkanutta viikkoa kaikille! 
Eilen aukeni mahdollisuus nauttia aamukahvista ja uusimmasta Jeanne d'Arc Living- lehdestä ihan yksin. Kasasin itselleni siis aamupalatarjottimen joka koostui maailman parhaasta leivästä (se tosi mies vai mikä reissumies onkaan, se uusi, tumma!), kahvista tietty ja maailman parhaasta jogurtista, mansikka-raparperista. Lauantai huhkittiin oikein urakalla, siivottiin koko piha, ja saatiin irti valtava peräkärryllinen rakennusjätettä, lisäksi minä innostuin siivoilemaan sisällä. Sunnuntaiaamun rauhassa tuota lehteä lukiessa minuun iski valtava tarve saada JDL-henkistä romantiikkaa meille kotiin! Kaikesta jo olemassaolevasta koitin sellaista sitten viritellä, ja tarkoitus oli teillekin esitellä. :) Mutta se jää nyt huomiseen (tai ylihuomiseen), koska mulla on nyt ihan ylitsepääsemättömän suuria teknisiä ongelmia. Kuvat temppuilee ja menee minne tykkää tai ei mee yhtään mihinkään. 
Ja mikä juttu tämä on, miksi ne tulee tänne blogiin ihan eri värisinä kuin ne on minulla koneella?? Outoa, perin outoa.
Mutta mä palaan asiaan! :)

Sohvalla olevat ehkä hieman yliromanttiset tyynyliinat ostin jo alkuvuodesta H&M Homesta Helsingistä. Se muuten avataan pian (ellei jo avattu?) tänne vähän lähemmäskin meitä pirkanmaalaisia, tuonne Ideaparkiin. Tosin noi henkkamaukat on aika helppo ja ehkä tylsäkin sisustusratkaisu, mutta jos kaipaa pientä boostia pikkurahalla, se on kiva juttu!

9 kommenttia:

  1. Ihanalta nytkin näyttää!
    Olette olleet ahkeria:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahkeria pitäkstä aikaa. :) Päivätyö vie niin ison osan vuorokaudesta että oman kodin nurkat tulee helposti laiminlyötyä. Ja on tässä vieläkin paaaaljon tekemistä, mutta pikku hiljaa. :)

      Poista
  2. Ihania kuvia... (taas kerran) =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuin myös, niin ihana pieni prinsessa löytyi sun blogista, johon vihdoinkin muistin kirjautua lukijaksi! :D

      Poista
  3. Minulla myös kuvat ovat olleet kovin tummia Bloggeriin ladatessa ja tänään selvisi, että Google+ sivuillani oli asetuksissa täppä kuvien automaattisesta parannuksesta. Asetuksen poiston jälkeen kuvat latautuivat normaaleina vihdoin ja viimein! Kannattaa käydä kurkkaamassa, onko kyse samasta asiasta. ;)
    JDL-lehdet vain ovat niitä kaikkein ihanimpia sisustuslehtiä! <3 Itsekin haluaisin saada meille samankaltaista tyyliä, mutta kun vuora-asunnossa asutaan, niin yritys tyylin luomiselle jää todellakin tekstiilien tasolle. Niin ja olisi kiva jos erinäiset huonekalut olisivat myös valkoisia, mutta kun ei jaksa lähteä hirveään maalausurakkaan eikä ole mitään järkeä ostaa uusia valkoisia, niin mennään näillä. ;)

    Aurinkoista päivää Sinulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä menin heti kurkkaamaan, mutta mulla ei ole sitä google+ palvelua käsittääkseni käytössä, eli se ei taida voida olla tähän syy. Mutta ihme juttu että tollaisia juttuja tehdään, tai että täppiä menee sinne mihin niitä ei välttämättä halua. :)

      Mulla on kanssa tosi hidas tää kodin "valkaisuprojekti", maalaan ehkä yhden huonekalun vuodessa. Mutta nykyään mä en edes halua kaikkea valkoiseksi, tykkään myös puun väristä.

      Poista
  4. Oma hetki kullan kallis - oikein kivalta näyttää :) Odotan jo kovasti, että pääsen kans käymään H&M:n sisustuspuolella Ideaparkissa. Ainakaan viime viikolla ei ollut vielä auennut...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään oli jo auennut! Mutta oli kyllä aika kaaoksessa kauppa vielä. Sisälle en mennyt kun olin lasten kanssa liikenteessä, käytiin ostamassa askarteluvälineitä ja yhdessä kaupassa oli niille ihan tarpeeksi. :)

      Poista
    2. Jaahas, pitääpä käydä tsekkaamassa :)

      Poista