perjantai 28. maaliskuuta 2014

Kirppisruukku
Heippa pitkästä aikaa! Olen virunut sairaslomalla yli kuukauden, mutta tänään pääsin vihdoin töihin! Käsi sanoi sopimuksensa irti aika totaalisesti moneksi viikoksi. Kyseessä oli vain kipakka tulehdus olkapäässä, mutta se kyllä aika tehokkaasti eliminoi kaikki tietokonehommat ja muutkin tekemiset. Nyt on meneillään kuntoutus ja hiirikäden vaihtaminen vasempaan, sekä luova tauko punttisalihommiin.
 Kirpparilta löytyi taas mieleinen kukkaruukku. :) Neljä euroa köyhdyin tästä. Siedettävää. :) 
Tää KEVÄT saa mut kohta sekoamaan ilosta! En muista ikinä ennen nauttineeni keväästä näin paljon! Tennarit on jo jalassa ja trenssi päällä, oli kylmä tai ei. 
Ihanaa!!!

Ja ihanaa viikonloppua teille kaikille! 

6 kommenttia:

 1. Jopa talvettoman talven jälkeen kevät vaan on niin.. no, kevät! Käypä sijoitus tuo kruukku, toivottavasti käsi jaksaa nyt toipua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät on kevät. Mä oon vaan yleensä kuulunut siihen kastiin joka ahdistuu keväästä ja nauttii syksystä! Nyt mulla on tää kierto ihan sekasin. :D Ehkä ilmaston lämpeneminen sekottaa melankolikon syklinkin? Linnutkin menee sekaisin ja muuttaa miten sattuu.

   Poista
 2. Voi, pikaist paranemista kädelle! Kaunis ruukku ja ihanat helmililjat <3 Niin ja ihana kevät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä se on jo nyt parantunut ihan hurjasti. Mutta minusta tuntuu että jossain määrin tää jää sellaiseksi jutuksi, että pitää osata vähän varoa loppuelämän ajan. Että en nyt ihan ekana pese kaikkia meidän ikkunoita päivässä. :D

   Poista
 3. Tosi ihana tuo ruukku! Pikaista paranemista olkapäälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina! Kylmä ja tulehduskipulääke on ollut oiva yhdistelmä! :)

   Poista