perjantai 11. huhtikuuta 2014

Arabian pesukalusto
 Romantiikka levisi olohuoneen puolelle. Olen saanut joitakin vuosia sitten sukumme vanhan Arabian pesukaluston mutta se ei jostain syystä ole meillä ollut esillä. Tai itse asiassa, se taisi olla niin että mieheni ei oikein tykännyt tuosta pesukannun kyljessä hiippailevasta ukosta. :D Mutta mun silmään tämä setti oli yhtäkkiä aika kaunis! Minulla on vielä samaa sarjaa potta ja kaksi muuta saippuakoteloa, mutta ne ei mahtuneet pienelle pöydälle. Pottaa en uskalla lasten takia laittaa lattialle. Voisivat hajottaa- tai pissata. ;) Meillä on myös anoppilassa säilytyksessä pesukomuri, tai komuutti, se pitäisi jossakin vaiheessa tuoda takaisin kotiin. Mutta tämä pieni vanha ruhjuinen pöytä ajaa saman asian.

Mietin että kun joskus tulevaisuudessa rakennetaan yläkertaan vähän isompi kylppäri, sinne voisi olla kiva viritellä nämä esineet ja se pesukomuri. Olen vähän googletellut ja huomannut että jotkut ovat muokanneet vanhoista pesukomuuteista ihan toimivia pesualtaita hanoineen ja altaineen. Täytyy miettiä. :)
 Ihanaa, se on taas viikonloppu alkanut! Aamulla kun rypistää siivoukset pois alta, saa nauttia lopunpäivää ja sunnuntain leppoisissa tunnelmissa. Pääsiäisaskarteluja luvassa meillä. Poika on tosin kuumeessa. :(

Kivaa viikonloppua toivotteleepi Mimmu!

2 kommenttia:

  1. Upea...oikea aarre...onneksi pääsi esille..:)

    VastaaPoista
  2. Aivan mahtavat perintöaarteet! Tosi kauniit! Paranemisia O:lle ja mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista