tiistai 8. huhtikuuta 2014

Romantiikkaa keittiöön

Keittiön osalta mun pienimuotoinen JDL-uudistukseni tarkoitti mm. seinähyllyn päivitystä. Enemmän (mun mielestä) kaunnita asioita esille, ja muratti reunalle keikkumaan.
Leikkipenkin kohdalla tuunaus tarkoitti tekstiilejä. Pohjalle laitoin äidiltä saamani rohdinliinan, en tiedä onko se joskus muinoin toiminut pyyheliinana vai pöytäliinana vai mitä, mutta nyt se on leikkipenkkiliinana. Sen päällä on joku toinen sukuperintönä saatu kangas...asia, jonka reunassa on kaunis käsintehty pitsi. Mikä lie tämäkin ollut. Ja tyynyliinoina sulassa sovussa niin Vapaa Valintaa, H&M Homea ja jälleen niitä sukuperintötekstiilejä. :)


 Ja lopuksi koko talven tyhjänä uinunut Nekalan löytöliiteristä löydetty minimaalinen kasvihuone sai asukkaita. Herneversoja ja basilikaa. Ja miljoona huonekärpästä. :/Olohuoneen puolelle päästään seuraavassa postauksessa. Ihan vain pientä muokkausta sielläkin, ei sen kummempia. :) Tarkoitus oli vielä jatkaa, mutta lasten iltanukutus ei mennyt tällä(kään) kertaa ihan putkeen. 
Ja nyt jännityksellä katson mitä tapahtuu kun siirrän tämän julkaisuun...muuttuuko kaikki taas ruskehtavan harmaaksi. :)

Jk: muuttui. Basilika on omissa kuvissa iloisemman vihreä. :)

12 kommenttia:

 1. Oi oi, tosi kaunista! Ihania esineitä seinähyllyssä ja upeat leikkipenkin tekstiilit! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä niin rakastan noita vanhoja tekstiilejä jotka joku sata vuotta sitten edesmennyt isoisotäti on näpertänyt. Onneksi mun äiti jakelee niitä aika avoimin mielin meille lapsille. :) Ja ONNEKSI niitä on säästetty niin paljon että kaikille riittää!

   Poista
 2. Täällä ne näkyy varmaan ihan oikeissa väreissä, ainaki basilika on hyvin vihreä! Pieni tuunaus keväällä on kyllä must.. hyvältä näyttää! ja. Erinomainen tapa säilöä noita ihQleja tarjottimia.. jee, kevät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano, jee, kevät!!!
   Onkohan mulle tulossa joku punaviherkaihi-kasvi silmään. Näen noi värit eri lailla!

   Poista
 3. tykkään tästä uudesta stailista! kokeile tallentaa kuvat png-tiedostoina.

  VastaaPoista
 4. Näyttää tosi kauniilta noi jutut lautashyllyssä! Hienosti etenee sinun jeandearkkistaminen! Kyllä jdl. Lehteä kun selailee niin joka kertaa inspiroituu tavalla tai toisella, se onkin ainoa lehti jota ostan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin, mä en kans yleensä osta muita ellei ole joku hyvä tarjous. Mut toi on sellanen kohokohta aina ja oon siitä valmis maksaan sen kympin kun säästän ne kuitenkin. Ei ne mee vanhaksi kun on vanhaa se tyyli jo valmiiksi. :)

   Poista
 5. Ihan houkuttelee kyläilyreissulle!

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos!! Tää kevät taisi herättää mutkin horroksesta, on ollut niin kovin hiljainen tää mun blogi/sisustuselämä niin pitkään! Töihinpaluu tosiaan taisi ottaa veronsa.

   Poista