keskiviikko 3. lokakuuta 2012

KorviketoimintaaPäätin jättää tämän päivän urheilut urheilematta ja keskittyä opiskeluun, koska tentti on huomenna. Mutta jotain korviketoimintaa on kuitenkin keksittävä, ja tämä oli nyt sitä. (Koko aikaa ei voi opiskella, ja jos ei halua korvikkeeksi siivota, pyykätä tai leipoa, voi vaikka blogata.)


Meillä on pukeutumisleikit alkaneet olla kova juttu. Toi reilu yksivuotias ihmetyttää. Se vetää jo sukkiksetkin itse jalkaan lähestulkoon, samoin paidat ja muut. Muutaman vuoden vanhempi poika ei vielä edes halua yrittää paidan pukemista itse! Mutta tyttö rakastaa pukeutumista, ja kauniiksi asusteiksi kelpaa vaikka isän kalsarit päähän ja isoveljen paita housuiksi. :) Sitten keimaillaan ja sanotaan "aaai-jaaai". <3 Kuvassa pojalla on isän aluspaita ja tytöllä äitin paita. 

Mutta nyt, Etiikkaa ihmistieteille odottaa lukijaansa. (Mun puolesta opus voisi paremminkin olla nimeltään ETIKKAA ihmistieteille!!)

6 kommenttia:

 1. Toivottavasti tentti menee hyvin!

  Mä en ole edes ajatellut, että meidän poika voisi pukea itse vaatteita päälleen. Kai sitä vois vähän harjoitella. Sukat poika saa pois jaloistaan ja siinä se. Teidän tyttö on kyllä etevä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä voimme päätellä, että se ei vaan ole poikien juttu?

   Poista
 2. Noi pikkusiskot on kyllä aika ylivertasia tossa pukemisessa mun kokemuksen mukaan... Ovat suloisia noissa "kaavuissaan", isoveljen asusta vaan tulee tietynlaisia mielleyhtymiä...;P
  -A

  VastaaPoista