perjantai 26. lokakuuta 2012

Minikeinu
 Uusin sisustushankinta: pikkuinen lasten keinutuoli Minimanista minimaaliseen hintaan. Ja hinta putosi entisestään, kun sain alennusta kahdesta puuttuvasta ruuvista. Reilu kymppi ei paha hinta puisesta lastenkeinusta? Tuntuu olevan ihan hyvää tekoakin.

Minimanista on tullut ihan yksi mun suosikki sisustuskauppa. Siellä tuntuu oikeesti olevan samaa tavaraa kuin "oikeissa" sisustuskaupoissa, mutta hinnat on hurjasti halvempia!

Tämän päivän ohjelmassa on ensilumi. Esikoinen meinasi seota kun huomasi että yöllä on satanut lunta! Flunssaisen äidin on siis pakko siirtää luunsa tuonna pihalle. Toppavaatetta päälle, eiköhän se siitä. Mutta yhdellä kahvikupposella siirrän vielä pukeutumistaistelua eteenpäin.... Mikä siinä onkin, kun se on niin vaikeeta! Vaikka lapset tietää että lopputulos on kiva (ulkoilu) niin silti! Kauheeta vääntöö!

Lumista viikonloppua teille! :)

P.s. Kuvista muuten huomaan taas, miten kotimme kaipaakaan niitä listoja... :P 

2 kommenttia:

  1. Meillä on samanmoinen keinu Kodin Terrasta hankittuna ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen! Hinta-laatusuhde erittäin hyvä ja ulkonäöstäkin tykkään.
    Ja Minimanista tykkään minäkin, monta kivaa juttua olen sieltä bongannut kohtuuhintaan.

    Kiva blogi, ensi kertaa taidan olla visiitillä:-) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Lumesta on iloittu myös meillä. Keinutuoli on viehättävä. Ja Minimani todella hyvä sisustuskauppa. Ei ehkä aitoa Riviera Maisonia, mutta ihan kelpo tavaraa kelpo hintaan sieltä tosiaan usein löytyy :).

    VastaaPoista