sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Metsäretkellä 


Vietin lasten kanssa viikonlopun mummulassa. Mummu vei sieniretkelle, lähelle Pelläytyskiveä. Saaliiksi saatiin pari pikkuämpäriä käpyjä, puoli ämpäriä suppilovahveroita ja masut täyteen pullaa ja kaakaota. Ja ehkä vähän potkua ensi viikkoon, joka pitää sisällään päiväkotia ja mun ekan tentin reiluun kolmeen vuoteen. Muistanko väärin, vai onko rottaäideillä eläinkokeissa todettu aivosoluja tuhoutuvan vauvojensaannin yhteydessä? En ole varma onko se niin, mutta menen testaamaan asian ihmiskokeessa ensi viikolla. Ainakin tenttiin lukiessa on alkanut vaikuttaa siltä, että näin on myös ihmisäideillä. 800 sivua kahlattu, 100 enää edessä. :)

Niin ja hei, tervetuloa uudet lukijat! Päätökseni valmistua maisteriksi vuonna 2012 on pitänyt mua vähän kiireisenä ja häirinnyt tätä "oikeeta" elämää täällä. ;)

2 kommenttia:

  1. Oon kuullut äitien sanovan, että aivot valuu kohtuun raskauden aikana, joten lapsensaannin jälkeen tiedolla kestää pidempään tulla ulos. Joillakin saattaa tulla myös aivot istukan vanavedessä kohdusta kokonaan pihalle, mutta en usko sun tapauksessa kumpaankaan näistä!

    VastaaPoista
  2. Huomenna selviää jäikö ne kohtuun vai tuliko kokonaan pihalle! :D

    VastaaPoista