tiistai 28. elokuuta 2012

Kesämuistoja

Tervetuloa, arki ja syksy! Minä olen valmis!!
Meillä on ollut niin perinjuurin eriskummallinen kesä. Akkuja on ladattu varmaan enemmän kuin koko aikaisemman elämän aikana yhteensä. Mutta kyllä ne olikin miinuksella!!!

Ensin meillä oli kuusi viikkoa isäkuukautta (kiitos Kela, kiitos Suomi ja hyvinvointivaltio!), sitten neljä viikkoa kesälomaa, joka jatkui lomautuksena. Ollaan ihan kyllästymiseen asti täällä kotona tuijoteltu toisiamme, ollaan vähän reissattu, rakennettu, urheiltu, hoidettu lapsia ja kotia, ja kaikki on ollut jotenkin...yltäkylläistä. En sano että olisin joka minuutista nauttinut ihan kympillä, sellainen ei multa luonnistu varmaan ikinä. Ajatus ja haaveet seilaa aina metrin pari edellä, enkä oikein koskaan osaa iloita juuri siitä hetkestä ihan täysin. Mutta silti, kesä ei ole koskaan ollut näin pitkä, eikä ainakaan kolmeen vuoteen näin levollinen ja yhteisen ajan täyttämä.

Nyt alkaa siis taas arki. :) Minun piti mennä töihin, mutta enpäs menekään ihan vielä. Miehen työkuviot on menneet tässä ihan uusiksi, ja meillä alkaakin niin työmatkojen täyttämä syksy, että varmaan tulee tämä "akkujenlatauskesä" ihan tarpeeseen! Lähes puolet viikosta, ehkä enemmänkin, menee miehellä työmatkoilla. Nähtäväksi jää, miten usein se ehtii edes kotiin nukkumaan. Niinpä me todettiinkin, että siihen päälle tämä rakentaminen ja mun opintojen viimeistely on lastenhoidon lisäksi ihan riittävästi. :) Omat työt saavat siis odottaa.

Summa summarum, olen valmis syksyn tuloon. :) Mutta ennen syksyä viivähdin vielä hetken kesässä. Mitä tuli tehtyä?


Ja näiden juttujen lisäksi kesään on kuulunut ainakin 90 kakkavaipanvaihtoa, 80 pyykki- ja tiskikoneenpyöritystä, miljardi kilometriä lautojen maalaamista, 2 miljoonaa tappelunselvitystä (kuka löi ketä ja miksi), 15 000 pikku kinaa miehen kanssa :), muutama kymmentä imurointia ja vessanpesua ja kolmisensataa ruoanlaittoa. Mutta niistä jutuista mulla ei valitettavasti ole tarjota teille kuvamateriaalia. ;)

Toivon teille raikasta ja mukavaa syksyä, saitte sitten akkunne kesällä ladattua tai ette. 
Toivottavasti saitte. <3

7 kommenttia:

 1. Miellyn erityisesti Tallinnan matkaan :) Ja siihen, että ootte osannu nauttia kesästä ja levosta!

  VastaaPoista
 2. Te ootte kyllä ehtineet kesällä vaikka mitä! Tämän luettuani meidän kesä tuntuu ihan kotona nyhväämiseltä. Mahtavia nuo synttärikakut ja ihania kuvia lapsosista! :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia :) Huippu idea toi hiekkalaatikkokakku :) Meiän pienimmälle varmaan joulupukki tuo ton saman legopaketin :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia :) Hyvää syksynjatkoa, nähdään taas täällä blogimaailmassa ja livenäkin.

  VastaaPoista
 5. Sisustusunelmia-blogin kautta tänne löysin ja lukijaksesi jään. Innolla odotan kuvia teidän kauniista kodista. Ne vähät mitä vilahti,näytti todella kauniilta :)

  -Tuija-

  VastaaPoista