lauantai 21. huhtikuuta 2012

Sairastuvalta huomenta!

Pienempi virittelee korvatulehdusta, luulen. Annoin lohduksi tilkkuja. Hetken ne piristivätkin pienen mieltä.


Sitten tuli mieleen ajatus "ylös"...


...ja "syliin! Äiti ota syliin!"


Isompi on ihan kuumeinen ja yskäinen. Lepuutti tuossa lattialla, ja pienempi meni viereen, pisti pään tyynylle ja sanoi: "Aai-jaai, aai-jaai". <3


Vähän tärähtäneitä kuvia. Mutta halusin laittaa, kun noi oli minusta niin söpiksiä. :) Sairaat lapset on hellyttäviä. Yöllä en vaan saa nukuttua, kun pitää koko yö kuulostella että vieläkö ne elää.

Minulle on alkanut hiipiä voimia ja energiaa. Vihdoin! Ajattelinkin alkaa käyttämään sisustus/kodinlaittomotivaattorina tätä blogia. Tarkoitus on tästä lähin saada tänne aikaiseksi joku uusi sisustusjuttu kerran viikossa. Se ei vaadi edes shoppailua, mutta se vaatii vähän vaivannäköä. Tuumailin että se voisi olla hyvä juttu kaikin puolin; saisin kotia hiljalleen kodikkaammaksi, ja lisäksi tämä blogi ei olisi ihan niin hiljainen ja turha kuin nyt on ollut. 

Tervettä viikonloppua teille!

10 kommenttia:

 1. Söpöjä kuvia <3 Pikaista paranemista pikkuisille! Ja musta blogi ei ole ollenkaan turha, vaikka harvakseltaan päivittyisikin. En ole oikein koskaan ymmärtänyt sitä kamalaa tahtia, millä joihinkin blogeihin tulee uutta tekstiä, siis joka päivä! Miten riittää aika (ja aiheet)! Minä olen ainakin oikein päättänyt, että kirjoitan max 2 kertaa viikossa. Joskus on tainnut lipsahtaa 3, mutta kuitenkin. Varmasti ei lukijat kaikkoa, vaikka ei joka päivää tule uutta superkiinnostavaa ja innostavaa juttua. Niin että älähän suotta harmittele ja pidä blogiasi jotenkin turhana, vaikka välillä onkin hiljaista. Kiva kuitenkin, jos voimaa ja energiaa taas riittää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, en mäkään keneltäkään odota että postauksia pitäisi tulla kauheeta tahtia. Mut se on itselle ihan kiva jos saa jonku rytmin ja vauhdin päälle niin sisustamisen, ku bloginkin suhteen. :)

   Poista
 2. Täällä tunnustellaan joko taudista selvittiin kurkkukivulla ja aivastelulla. Paranemisia sinne!

  VastaaPoista
 3. Hellytäviä pieniä :) Paranemisia! Ja innolla odottelen sisustusjuttuja ja todellakaan blogisi ei ole turha!!

  VastaaPoista
 4. Ei oo turha blogi! Laitahan sisustusvinkkejä tänne muakin varten kun oon niin laiska ideoimaan ja sisustamaan itse.. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D En tiiä osaanko ihan vinkkejä laittaa, mut omia ratkaisujani kuitenkin! :)

   Poista
 5. Panemeniasia pikkuisille ja voimia äidille!
  Suloisia kuvia pienistä. Kivat värit noissa tilkuissa, mitä niistä tulee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Niistä tulee tytölle päiväpeitto, kaunis elämä blogin mallin mukaan. :) Kävin muuten tänään siellä kirpparilla mistä kirjoitit omaan blogiisi, se oli kiva! Että kiitos vinkistä. :)

   Poista