torstai 5. huhtikuuta 2012

Rakas roju

Mä oon jo pitkän aikaa halunnut heittää haasteen, mutta aina se on vaan jäänyt tekemättä. No nyt vihdoin! :)
Mua nimittäin kiinnostaa teidän rakkaimmat sisustusesineet. Joku sellainen, mistä et ikinä luopuisi. Arvokas tai arvoton noin niinkun rahassa mitattuna, mutta tunnepuolella sitäkin tärkeämpi. Mun rakkain sisustusroju tulee tässä:


Perunakappa vuodelta 1917. Se toimi lapsuudenkodissani lehtikorina, ja toimittaa sitä virkaa nyt omassa kodissani myös. Silloin kappa sisälsi Maaseudun tulevaisuutta, Aamulehtiä, Tyrvään Sanomia ja Alueviestiä. :) Nyt sisältö on painottunut kovasti tonne sisustuspuolelle... (tosin mieheni on kuvien ottamisen jälkeen muiluttanut kappaan niin paljon autolehtiä, että sieltä ei löydä enää mitään.)


Rakas, rujo, ja kapine mitä en varmasti ikinä maalaa! 

Sitten alan heitellä haastetta:
Veeralle blogiin Living with Lilla- ihana, persoonallinen, vaaleanraikas sisustus. Tykkään!
Marialle blogiin Vaniljanvalkoista- ystäväni, jonka kanssa minun olisi todella helppo mennä huonekaluostoksille! Kassalle päätyisi varmaan samat jutut. ;)
Majlle Magicpoksiin- ihanan raikas, moderni sisustus, jota on maustettu herkullisilla väreillä! Jos olisin modernimpi luonnoltani, alkaisin matkia! :D
Cocolle Coco Sweet Dreams- blogiin- mun ihan totaalinen kestosuosikki, vaikka tyyli onkin ihan erilainen kuin meillä kotona. Mutta niin, NIIN supertyylikäs!
Ja viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä mun pitkäaikaiselle blogisuosikille 
Kalastajanvaimolle, joka keksii laittaa sisustukseensa mitä jännempiä juttuja, on himpun verran boheemi ja romanttinen, ja jonka kotoa katselen kuvia niin mielelläni aina vain uudestaan! :)

Katsotaan kuinka moni haasteeseen tarttuu! :) Ja laittakaa eteenpäin myös!

6 kommenttia:

  1. Tykkään kovasti vanhoista esineistä sistusksessa. Tuo lehtilaatikko on upea. Omassa blogissani juuri ennen tänne tuloa kirjoittelin vähän samasta aiheesta. :)

    VastaaPoista
  2. Keksitkin kivan haasteen! Mun täytyy oikein miettiä tätä :) Toi kappa on upea!!

    VastaaPoista
  3. Hauska huomata, että muuallakin kyseinen "koppa" toimittaa lehtitelineen virkaa. Meillä äidillä ja isällä siis samanmoinen laatikko samassa asemassa. :)

    VastaaPoista