maanantai 23. huhtikuuta 2012

Kaksitehot päähän ja menoks!

Uusi oleellinen taito. Laajentaa mukavasti perspektiiviä.

Joko nyt uskaltaa pestä lasten toppavaatteet varastoon??? Uskoisin näin olevan. Ihanaa! Toppavaatteiden ja tumppujen tilalle arskat ja mekot. Ahhh!


Aloitin uuden viikon mukavasti kirppiksellä. Tein kivoja ja edullisia löytöjä, lähinnä lastenvaatepuolelta. Jos saan aikaiseksi, niin nappasen pari kuvaa ja näytän teillekin! Kirpparit on minusta niin aarteita. Kuinka hienoa on löytää Name It- body kahdellakymmenellä sentillä? Tosi hienoa! :)

Toivon teidän alkavaan viikkoonne aurinkovoiteita ja Ray Baneita!

9 kommenttia:

 1. Ilmankos sinun blogisi hävisi minun kartalta... Olet muuttanut!

  Pakko lukea juttusi läpi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Ja mietinkin jossain vaiheessa, että pitäis käydä siellä toisessa blogissa jättämässä vielä maininta asiasta, kun ne ei aina päivity. Kiva kun oot tullut takas! :) Tai siis kirjoittelithan sä, mut mä en tiedä päivittyikö se ikinä mun lukulistaan. Ei kai, kun muistin niin harvakseltaan käydä lukemassa. :) Toivotaan että et saa enää mitään kurjaa häiriköintiä!

   Poista
 2. Ui! Huipulla tuulee kaksitehot päässä, pientä kiipeilijää ei näytä huimaavan korkeat paikat. Sun täytyy tuoda tutustumaan aulangolle torniin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sitä ei kyllä huimaa yhtään tippaa! Valitettavasti!

   Poista
 3. Ollaanpas teillä eteviä! Meillä ei vielä kiivetä juuri mihinkään korkealle. Portaita kyllä, mutta ei esim. sohvalle. Ihan hyvä näin :) Onnea kirpparilöydöistä! Mäkin kävin tänään pitkästä aikaa, enkä löytänyt juuri mitään :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä vaan ettei teillä kiivetä! :D Tää ei nimittäin ole yhtään kivaa. :D Varmaan tyttö aloitti siksi niin aikaisin, kun on nähnyt isoveljeltä mallia. Ja haluaa päästä samoihin paikkoihin. :)

   Poista
 4. Uusi lukija ilmoittautuu. :) Ihana blogi sinulla. <3

  Tervetuloa myös kurkkaamaan mun blogiin, jos kiinnostaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, tervetuloa! :) Ihastuttava blogi sulla, ryhdyin heti lukijaksi. :) Saako udella miten löysit mun blogin?

   Poista
  2. Kiitos. <3 Saa toki kysyä, jonkun blogin kautta tänne löysin. Olisikohan ollut Sydänääniä?

   Poista