maanantai 9. huhtikuuta 2012

Pääsiäisestä arkeen

Narsissiko se olisi se oikea pääsiäiskukka? Meillä oli sireeni. Enkä kyllä vaihtais mihinkään! Ihana!
Pojan kummitäti kävi kylässä ja toi tullessaan. Maljakot ovat edelleen (!!) yläkerrassa, joten lasipurnukkaan pääsivät. :)


Ilman pojan kummitätiä olisi meillä munien maalaaminen saattanut olla vähän kehnolla tolalla. Kiitos. <3


Saatiin kutsu kalaaseihinkin. Oikeanpuolimmainen tipu on mun käsialaa, jostakin 80- luvun hämärästä...


Tänään on jo huhkittu koko päivä. Mies riehui ulkona ja minä sisällä. Mutta huomennahan varsinaisesti se arki taas alkaa. Just kun pääs loman makuun. :)

No, koitetaan olla reippaita kaikki. Mitkäs ne onkaan ne seuraavat pyhät, mitä saadaan jäädä odottelemaan? Tämän viikon aikana mun tavoite on purkaa loput astialaatikot, kunhan ensin saan ne taiteiltua yläkerrasta alakertaan. Varsinainen kuolemankaruselli se reitti sinne.

Ai niin, tärkein meinasi unohtua! Mun pieni oppi tänä pääsiäisenä kävelemään! Ja nyt on heti vekki silmäkulmassa. :( Meidän lapsille ei ole sattunut oikeastaan lainkaan mitään tapaturmia, ei ikinä mitään tikkejä eikä mitään. Ei tarvittu vieläkään onneksi, mutta oli se silti surkea ilmestys mustan silmäkulmansa kanssa. Tämä ei onneksi ollut mitenkään pojan ansioita (vaikka olisi hyvin voinut olla), vaan tyttö kaatui ihan itsekseen. Kerroin kuitenkin pojalle, että tätä me iskän kanssa ollaan tarkoitettu kun on sanottu, että toista ei saa kaataa eikä saa mennä toisia päin. Että joku voi mennä rikki. Että pikkusisko kaatui ja meni nyt vähän rikki. Esikoisessa tuikahti ensimmäinen empatian merkki: toi oman todella, todella, rakkaan riepunsa josta ei IKINä luopuisi pikkusiskolle lohduksi. Mulle tuli kyyneleet silmiin. :´) Se oli melkein ku me annettais vaikka tää talo jollekulle tosta vaan, jos noin niinkuin materian tärkeyttä verrataan.

Eli kyllä siihenkin vielä toi empatiapuoli kasvaa ja kehittyy. :D5 kommenttia:

 1. Oli kyllä niin kiva käydä ihan liian pitkästä aikaa:) Tuntuu että juttua olisi kepeästi riittänyt moneksi muuksikin ylivenähtäneeksi vierailuksi. Täytyy ottaa pikimmiten uusiksi. Voi olla että kohta soittelen ja kyselen, että missä se hervoton lankakauppa olikaan. Tarkoitus olisi viedä sisko sinne lankailemaan viikonloppuna. Mikäli saadaan auto kuntoon. Jossain Lielahdessako se oli?

  kiukkuset linnut poseeraa hienosti rivissä...

  onkohan tä mones versio tästä kommentista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiukkuset linnut suorastaan vaanivat! :) ihanaa ku olit, ja tervetuloa uudelleen! Poika sanoi yks päivä, että "A. tulee tänään kylään!" Että me ootellaan koko perhe. :)

   Poista
 2. oho se olikin ensimmäinen ku meni läpi! Kone taisi sekoittaa mut robottiin:)

  VastaaPoista
 3. Hei nyt vasta huomasin, että sait ton Vilan paidan käyttöön hameen kera! Siis jos tuo on se Vilan paita, mistä joskus oli puhetta ajat sitten :) Hyvältä näyttää joka tapauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tein niinku kehotit! Mut toi mun vanha hame ei istu oikein kauhean hyvin takaapäin, pitänee ostaa uusi! :)

   Poista