sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Toukokuu

Toukokuu- ihanaa pariutumisen aikaa! Ystävpiiristä yksi jos toinenkin on langennut loveen tässä ihan hiljattain, ja yksi pariskunta saatiin jo saatella avioliiton auvoiseen satamaan. ;) Pari oli tehnyt ihanan hauskat hääkarkit, jotka siis olivat tikunnokassa olevat pienet hääkakut!


Tämä alempi kuva otettiin ihan vain ja ainoastaan asusteiden vuoksi. :) Survoin itseni vanhaan liian pieneen puolihameeseen, mutta sen korvaukseksi ostinkin sitten uuden paidan, korkkarit, käsilaukun ja korut. Niistä on iloa pitkään, käy farkkujen kanssa ja monen muun kokonaisuuden kaveriksi. Tämä oli siis mielestäni varsin perusteltua, verrattuna juhlamekon ostamiseen. Eikö ollutkin? Pettämätön logiikka.


Kekkerit oli kauniissa Villa Hakkarissa.


Juhlittiin tällä kertaa ilman lapsia- oli kivaa! Ihanaa saada syödä kakku ja ruoat rauhassa, kuunnella ohjelma ja rupatella tuttujen kanssa, sen sijaan että kirmaisi ulkona pitkin nurmikoita tai imettäisi jossain kellarikerroksessa, kuten männävuosien häät on juhlittu. 

(Marjukka, saiko sun ottaman kuvan laittaa tänne? :)

  


--> Lenkkojalka. Yritän aina huomaamattani tekeytyä lyhyemmäksi kuin olenkaan, vaikka se onkin ihan pöllön näköistä. En vaan muista sitä koskaan ennen kuin kuvia katsellessani. :)

Ja sitten me ollaan pikkuisen taas rakennettu lisää. Tavoitteena olisi saada keittiötä kuosiin tässä kesällä, sekä talon julkisivu. Kulissit pystyyn naapureiden iloksi. :D Nyt tuo tielle antava näkymä meidän tontista ei ole niin kovin nätti...


Tämä oli tämmöinen pikaraportti. Nyt suihkuun ja nukkumaan, huomenna odottaa poikkeuksellisesti 9 tunnin työpäivä. Palaveria, palaveria, asiakasta ja palaveria- nyt pitää siis sammuttaa soihdut tältä erää.

IHANAA KESÄÄ TEILLE KAIKILLE!!!

6 kommenttia:

 1. Minä olin häissä kans! Saipa hääparit hyvän viikonlopun. Ihana sun asu, noi pitsiset asusteet on pop!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me oltiin häissä viikko sitten, mutta silloinkin oli tosi kaunis ilma. :)

   Poista
 2. Ihana asu, tosi tyylikä!
  BTW minun blogissa on arvonta, tervetuloa osallistumaan sinne :)

  VastaaPoista
 3. Juu, hyvin oli perusteltu nämä ostokset! Mutta kyllä ne vaan on niin kauniit, ettei muita perusteita tarvinne keksiäkään.

  VastaaPoista