tiistai 28. toukokuuta 2013

Naantali

Naantali on yksi mun lempparipaikkoja maailman kamaralla. Ihastuin Naantaliin jo nuorena tyttönä, kun kävin Turussa lukion. Sitten hujahtikin monta vuotta, eikä tullut Naantalissa visiteerattua. Kunnes miehen kanssa häämatkailtiin niillä nurkilla, ja sitten siitä onkin tullut vähän niinku perinne mennä sinne fiilisteleen kerran kesässä, jos mahdollista.

Silloin vuosia sitten istuttiin juuri tällä samaisella penkillä, ja tuumattiin yhdessä, että jos olis vauva tullakseen meille, saisi luvan tulla. Ja sitten kävi niin onnellisesti, että nyt viitisen vuotta myöhemmin istuttiin siinä päätöksemme seurausten kanssa. Meidän perheenperustamispenkki Naantalin vanhassa kaupungissa:Nii ja käytiin me siellä jo seurusteluaikana romantisoimassa. Silloin vaellettiin hitaasti käsi kädessä, nyt juostaan kantapäät ruvella pitkin nurmikoita ja laitureita noiden "seurausten" perässä. :)Viimeinen päiväkotiviikko menossa, ja sitten alkaa lapsilla kesäloma. :)

7 kommenttia:

 1. Oi! Herkkää :)

  Jos lomalla ehditte niin piipahtakaa katsomaan Keski-Suomen kesää. Onhan meillä ainakin yksi nähtävyys- siis toi hauva ;) kivaa lomaa joka tapauksessa!

  VastaaPoista
 2. Tultais kyllä oikeen mielellämme! Jotain tuparikutsua oli Sauli havainnut muistaakseni jossakin. Mut voidaan tulla muutenkin!

  VastaaPoista
 3. Ihana toi teiän perheenperustamispenkki =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Se voi olla vaikka miten monen muunkin perheen perustamispenkki. Ei voi tietää! :)

   Poista
 4. Ootte te kyllä niin suloinen perhe! Ihania muistoja ja koko ajan tulee lisää:) On se elämä niin erilaista lapsosten kanssa, ei meinaa edes muistaa mitä sitä teki kaikella vapaa ajalaan sillon kun sitä vielä oli, heh... ei varmaankaan mitään kovin tärkeetä, ainakaan sen rinnalla että viettää aikaa omien seurausten perässä... Koitetaan hei törmätä joskus!

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia ja Naantali on ihana!

  VastaaPoista