tiistai 7. toukokuuta 2013

Pienen miehen vaikea päivä
Pienen miehen vaikea päivä on luonnollisesti pikkusiskon syntymäpäivä. Kurjaa, tai vähintäänkin kiusallista! Huomio suuntautuu pääasiassa henkilöön, joka lähinnä syntyi pilaamaan toisen henkilön elämän. Voi harmi. <3 Synttäriaamuna räppästiin nopeasti kuva ennen töihin ja päiväkotiin lähtöä ja päiväkotiin vietiin karkkia jaettavaksi, mutta sen kummemmin ei ole vielä juhlittu. Helatorstaina ajateltiin tarjoilla tytölle aamupala sänkyyn lahjan kanssa (tiedossa lakanapyykkiä...) ja vasta joskus kuun loppupuolella järjestetään kekkerit. :)

Tänään suoritin kypsyysnäytteen, ja se on nyt sitten siinä. Heippa opiskelijaedut, tervetuloa pieni palkankorotus ja korkeampi veroprosentti. (Tasapaino säilyy...) Gradun kun haen painosta kotiin ja tilaan todistuksen, sitten saakin alkaa miettiä taas muita asioita. Ji-huu!! Meidän koti on kyllä alkanut muistuttaa niin pahasti kaatopaikkaa tänä kiireaikana, että on syytäkin siirtää tytön syntymäpäiväkutsuja loppukuuhun.

Nyt mä ehkä alan sitten taas aktivoitua täällä, suunnitelmissa ainakin on. Jotain pieniä projekteja on pyörinyt tässä ohessa, niistä lisää myöhemmin. Kuullaan taas!

6 kommenttia:

 1. Heii, hurjasti onnea! Koko perheelle ;)

  VastaaPoista
 2. Onnea suloiselle marianne-tytölle!!! Hyvä jos teillä kiireet pian alkais hellittämään niin voitais mahdollisesti nyt kesällä treffata :)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut 2 vuotiaalle.
  Ihana kuva.♥

  VastaaPoista
 4. onnea pikkuprinsessalle :)
  Minusta on aina ihanaa, kun vaatetta kierrätetään äidiltä tyttärelle/ isältä pojalle.
  Mulla on myös säilössä muutama äitini aikoinaan minulle tekemä juhlamekko, ja toivon, että jonain päivänä näen omien lasteni tyttäret pukeutuneena niihin <3

  VastaaPoista