sunnuntai 16. joulukuuta 2012

"Muista kunnioittaa ihan hirveesti"

Otin sitten eilen itseäni niskasta kiinni, ja kotipizzan, coca cola lightin, kahvin ja suklaapötkön voimalla kuurasin koko töllin katosta lattiaan- tai siis töllin kaikki asuttavat neliöt. Että nyt jos on jossain jaossa papukaijanmerkkejä, niin ottaisin yhden kiitos, ja kymmenen pistettä päälle. (Koska mä oon varmaan ainut naisihminen maailmassa joka tekee joulusiivouksen. ;) Motivaatiota kasvatti entisestään oksennustauti, mikä nujersi koko meidän perheen tässä männä viikolla. Kone pyöritti siis peitot ja tyynyt, lakanat, pyyheet, rätit ja rievut, jopa vauvan patjan. Älkää sairastuko!!! Ihan kaamee tauti!

Normaalin viikkosiivouksen jälkeen mulla on tapana sanoa miehelle "muista kunnioittaa", mikä on siis muistutus siitä, että rouva on ahkeroinut ja ei olisi sopivaa tallustella kengillä sisällä tai jättää likaisia sukkia sohvankaiteelle. Nyt kun mies tuli kotiin lasten kanssa illalla,  piti projektin suureellisuuden vuoksi vähän laittaa panoksia kovemmaksi- "muista kunnioittaa ihan hirveesti". Sillä asteella kaikki on viety astetta pidemmälle. Että sukkien lisäksi vessapaperirullan hylsyn pitäisi mennä roskikseen, samoin tyhjien maitopurkkien. Jne. Joulusiivous on vakava asia. Vakava, vakava asia. ;)

Siitä päästäänkin sitten kivempiin joulupuuhiin. :) Kuusi odottelee ulkona sisäänkantoa ja koristelua, koristeiden tuunailu on vielä vain vähän kesken. Ja se kaikkein kivoin, lahojojen paketointi glögin kanssa. Mmm. Sitä pääsin jo myös aloittelemaan. Yhden lahjan kävi tosin huonosti; söin sen. Pitää ostaa uusi.

Ja vielä hajanaisen postaukseni lopuksi asiasta sypressiin: mun sypressi levähti, ks kuva yllä. Siksi solmin sen ympärille juuttinarun rusetille, että se pysyisi pystyssä. Mikäs juttu sellainen on, tietääkö kukaan? Luulin että "sypressi tuoksuu nyt talvellakin" ja elää ja voi hyvin, kunhan se on sisätiloissa.

11 kommenttia:

 1. Kauniita paketteja olet väsännyt :). Ja kyllä joulusiivous (niin kuin mikä tahansa naisen tekemä siivous) on kunnioitettava asia! Ja kunnioituksesta on monesti syytäkin muistuttaa perheenjäseniä. Meilläkin kärsittiin oksutaudista alkuviikko ja sen siivellä tuli pestyä tekstiiliä sohvanpäällisistä lähtien...kyllä nyt sopii joulun tulla taloon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut hei, hienoa että sairastettiin jo ennen joulua! :) Jep, nyt sopii joulun tulla!

   Poista
 2. Mä söisin Hoon jos se kävelis joulusiivouksen (tai ihan minkä vaan siivouksen) jälkeen kengillä! :D Et sietääki kunnioittaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo ei munkaan ukko usein kengillä kävele, itse asiassa tosi harvoin. Mut se oli helppo esimerkki. :D Tiskinsä se lurjake jättää kyllä herkästi. :) Mut en mä sitä silti pois vaihtais...

   Poista
 3. Voi että mikä urakka sinulla on takana!!! Varmaan mahtava fiilis. Mulla menee hermot jo siitä kun olen siivonnut ja mies tulee töistä ja jättää rahapussinsa, avaimet ja kännykän näkyville :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kurjaa! Niille pitäis olla joku paikka. Meillä ei oo, en ole keksinyt, niin sitten ne yhdessä tietokoneen kanssa roikkuu aina keittiön pöydällä...

   Poista
 4. En voi kuin nauraa yhden lahjan kohtalolle :D Parhautta! Onnea siivouksen johdosta!

  VastaaPoista
 5. Hih, ihana postaus! Niin sitä joskus sattuu joidenkin lahjojen kohdalla, että ne tulee syötyä ;)
  Kauniita paketteja olet muuten tehnyt!
  Iloista joulunodotusta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! :) Hei, me taidetaan asustella samoilla nurkilla... :)

   Poista
 6. Which is better Coca-Cola or Pepsi?
  ANSWER THE POLL and you could win a prepaid VISA gift card!

  VastaaPoista