torstai 27. joulukuuta 2012

Joulu


Siinä se hujahti joulu, ensimmäinen omassa kodissa. Oli niin ihanaa laittaa perheelle omannäköistä joulua, kattaa pöytää ja suunnitella tarjottavia. Äiti tuli meidän kanssa aatoksi ja yöksi juhlimaan, mikä teki kekkereistä tuplasti kivemmat. Ihmiset tosiaan tekevät sen joulutunnelman, ja huomasin että oikeastaan meille voisi tulla ihan kuka vaan joulua viettämään ja se olisi vaan kivaa. Meiningillä the more the merrier.

Joulukakuksi leivoin Kinuskikissan karpalo-toffeekakun. Se oli tavallaan tosi hyvää, mutta ehkä toi karpalo, niinkuin puolukkakin, on mulle kuitenkin hitusen hapokasta. Jäinkin miettimään, että voisiko tuon tehdä mustikasta? Mutta mustikka ja kinuski ei varmaan sovi yhtä hyvin yhteen...pitää joskus kokeilla!


Me (tässä alla) haluamme kiitellä kaikkia sukulaisia ja ystäviä joulukorteista joita saimme, ja joita emme laiskoina ihmisinä itse saaneet aikaiseksi lähettää. Olkoon tämä nyt vaikka meidän kiitoskortti/joulukortti teille takaisin:

(Kuvasta sahattu pois Mummu, joka oli keksinyt laittaa silmänsä visusti kiinni!)

Tänään alkoi sitten totuttelu taas arkeen. Meillä on kaikkien unirytmi heittänyt ihan häränpyllyä, ja minä olen syönyt suolaista ja makeaa varmasti enemmän kuin ikinä ennen! Melkein ihan hävettää! Pitää siis alkaa jonkinlainen elämäntaparemontti vähitellen. Tänään menin jo konvehtilakkoon. :)

Sujuvaa arkeenpaluuta teille toivottelee
Mimmu

6 kommenttia:

 1. Minäkin yritin konvehtilakkoa, mutta ei se onnistu niin kauan kun mokomia on tarjolla. Siirrän lakon odottamaan rasioiden tyhjenemistä ;). Olen samaa mieltä, että ihmiset ne joulun tekevät ja omassa kodissa omannäköinen joulu on kaikkein paras tapa viettää juhlaa. Iloa loppuvuoteesi!

  VastaaPoista
 2. Kakun kaveriksi vaniljakastiketta, vaniljavaahtoa tai vaniljajäätelöä, mikä taittaa sopivasti happamuutta! :) Kaunis joulu teillä!

  VastaaPoista
 3. Ihanalta näytti teidän joulu ja ihana on kyllä blogikin. Klikkasin itseni lukijaksi ja jään varmasti seurailemaan.

  Ihanaa sunnuntaita,
  terkuin Kookos

  VastaaPoista
 4. hyvää uutta vuotta ja käypä kurkkaamassa mun blogissa olis sulle tunnustus.

  VastaaPoista
 5. Hei, blogissani on haaste sinulle. Käyhän kurkkaamassa:) Kauniita joulukuvia!

  VastaaPoista
 6. Moikka Mimmu! Olipa kauniita joulukuvia ja isäntäperhe komeasti edustettuna :)!
  Tervetuloa vierailemaan vasta perustamassani blogissa :).

  VastaaPoista