torstai 20. joulukuuta 2012

Kuusi

 

Koristelin lasten kanssa kuusen yhtenä iltana. 90 % koristeista meni siis alle metrin korkeudelle, ja hiukan rukkasin koristelua lasten mentyä nukkumaan... Meno äityi aika villiksi. Poika huomasi, että kun kuusen oksasta vetää ja päästää irti, kuusen oksalle kiinnitetty pallo lentää iloisesti halki huoneen.

Tässä kuvassa ei fiilistellä joulua, vaan pidätellään kakkahätää. Eihän mikään ole niin kurjaa kuin tällaiset tylsät ruumiin tarpeet kesken kuusenkoristelun!
 


 Ostin kuusenkoristeita Biltemasta käydessäni hakemassa sieltä miehelle jotain työkalua. Kaksi pitkää tuubia palloja, ja pilkkahintaan. Tuunasin niitä sitten hiukan hehkeämmiksi ostamillani uusilla nauhoilla. Kirkkaisiin palloihin kirkasta, valkoisiin valkoista silkkinauhaa, ja ruskeasävyisiin ruskeaa.


Pakko vähän hehkuttaa, että mulla on meneillään luksustorstai, ja tiedossa on vielä luksusperjantai. Sain toissapäivänä palautettua graduni, ja päätin että siihen viimeiseen tammikuussa olevaan tenttiin alan lukea vasta joulun jälkeen. Lapsilla sattuu kuitenkin tänään ja huomenna olemaan hoitoa, joten mulla on nyt kahtena päivänä peräkkäin ihan omaa aikaa. Voin tehdä kaikkea tai en mitään, ihan miltä sattuu tuntumaan! :) Hiljensin huonon omatunnon äänen opiskelemattomuudesta ja vapaapäivistä (koska tokihan aina pitäisi painaa töitä kun lapsilla on päiväkotipäivä) ja annan itselleni tällaisen palkinnon. :) Kun tylsimmät siivouspuuhatkin on jo tehty, tää on aika herkkua.Voisi vaikka leipoa kakkua jouluksi! Monta monituista joulunalusta on mennyt olemalla töissä ihan aaton kynnykselle asti, joten tämä on perin ihmeellistä!

Ja ounastelen, että on ihan hyväkin vähän huilata ennen joulua...ukko(parka) vaikuttaa nimittäin aikas uupuneelta, joten kun minulle tarjoutui nyt tilaisuus ottaa huilia, koitan kerätä joululomaan voimia että voin sitten hoitaa lapsia ja kotia ja antaa ukon maata enemmän sohvalla.


Mitä joulumusiikkia te muut kuuntelette? Michael Bublé alkaa olla täällä jo vähän kulunut juttu. Samuli Edelmannin Ave Maria on kolahtanut viimepäivinä, mutta uusia vinkkejä otetaan ilolla vastaan!



1 kommentti: