torstai 8. maaliskuuta 2012

"Uusi" sohvapöytä

No nyt mä pääsin sinne spinningiin asti. Mahduin ryhmään siis. Se oli muuten heavy spinning. Saa nähdä nousenko aamulla sängystä, vai jäänkö sinne.

Lauantaina oli mun ihan oma päivä, ja vietin siitä suuren osan huutokaupassa. SE oli jännittävää! Kädet hikosi ja ihan mahanpohjasta otti, kun päätti huutaa jotakin. Tai siis nostaa omaa numerolappuaan, vain yksi kännissä ollut setämies huuteli. Siellä oli kaikkea hauskaa, kuten täytetty susi, natsitikareita (no niissä nyt ei ole mitään hauskaa), linnunmunia 50- luvulta (!!), vaikka sun mitä. Mä huusin tämän:


Tai no, jos ihan tarkkoja ollaan, niin huusin kaksi muutakin arkkua. :/ Ja yhden vanhan pullolaatikon. :/ Mutta mulla on kaikkeen pätevä selitys! Yksi pikkuarkku oli tämän arkun kylkiäinen, pullolaatikosta saa ihanan laatikon nalleille ja nukeille kunhan sen maalaa, ja sohvapöytä meiltä puuttui. Kai meni läpi? :) Käsi ylös kuka voi katsella illalla telkkaria tai surffata netissä nostamatta jalat sohvapöydälle? Eli tuiki tarpeellinen siis. Niin ja se kolmas arkku, se on liian jännittävä mainittavaksi tässä vain ohimennen. Kirjoitan siitä ihan oman eepoksen, kun saan sen auki. :)

Toisaalta tämä olisi ihan passeli tässä takan kupeessakin puulaatikkona. Hmm. 


Mutta luultavasti kuitenkin kannan sen jonakin aurinkoisena päivänä pihalle ja maalaan valkoiseksi. Ja sitten se saa toimittaa sphvapöydän tärkeää virkaa.Nyt liityn miesväen seuraan iltapalalle, meillä on tarjolla "kaijakkapiijakkaa". :P

9 kommenttia:

 1. ootteko vielä käyny "radiokaupassa" :D hieno toi arkku, ihanan värinen myös.. sopii hyvin valkoisten asioiden kanssa yhteen! me ei varmaan tullakaan viikonloppuna treen suuntaan, ku pidemmällä puolikkaalla on su töitä kahen tunnin päässä täältä, ei ehkä yksin tuu ajeltua, ja se varmaan ei välitä ajaa la kun joka päivä on autossa istumista niin paljon muutenki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla vielä oltu radiokaupassa. :D Mutta nuori herra on kyllä pitänyt asian aktiivisesti esillä, eli pitää varmaan mennä. Joo ei hätää kännykän suhteen, puoliskolla on käytössä vanha mobiili. Ehkä se ajelee sinne käväseen joku päivä, mä lähden lasten kanssa siskon luo viikonlopuksi. Ällös huolehdi. :)

   Poista
 2. Onpas hieno arkku! Mäkin maalaisin valkoiseksi, vaikka on noinkin hieno. Mekin ollaan kierrelty huutokauppoja kesästä lähtien. Se on tosi hauskaa. :) Ja huutaminen on kyllä jännää, vaikka mies hoitaa sen puolen, niin silti muakin aina jännittää. :D

  VastaaPoista
 3. Se on todella hieno! Ja kevätkukat... Miellyn.

  VastaaPoista
 4. MOI.
  Mun tuli mieleeni että Hervanan Fidalla on tällä hetkellä myynnissä pari juttua joka sua saattaa kiinnostaa. Yksi vanha singerin pöytä, ilman sitä ompelukonetta. Ja sitten muutamia vanhoja matkalaukkuja.
  Ostaisin itse jos meille vain mahtuisi !
  T: Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä Sanna! Täytyypä käydä katsomassa! :)

   Poista
 5. Oi, teillä on aivan ihania, kauniita juttuja kotona mitä nyt näistä kuvista jo pääsin kurkkimaan :)) Jatkanpa selailua ;)

  VastaaPoista