keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

En kuollu

En tosin päässyt spinning tunnille, ryhmä oli täynnä. Mutta pääsin Dancemixiin, ja se oli kivaa! Ei edes hävettänyt, vaikka mä oon yhtä hyvä tanssimaan kuin... öö... kirahvi?

Me on rakennettu vähän lisää.


Isoin rakentaa, ja pienin kannustaa. Vai pitää pystyssä? Sama asia.

Mutta nyt pitää rientää, me ollaan lähdössä ostamaa 290 euron ruokapöytää 70 eurolla Etolasta. :)
Se on nyt muuten viikko puolessavälissä, aletaanko jo orientoitua viikonloppuun? :)

9 kommenttia:

 1. Voi kun tyttönen on kasvanut taas! Ihanasti hymyillen halii isiä :) Onpas hyvä tarjous ruokapöydällä, laita sitten kuvia kun kerkiät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä laitan, kunhan se on korjattu ja koottu! Mun pitää kyllä lisätä sun blogi lukuluettelooni heti kun ehdin. Unohdan sen aina ja sit on tullut jo monta uutta tekstiä. :)

   Poista
 2. Meillä on huomenna kansallinen vapaa, kun on naistenpäivä. :) Jee! Täytyy tosin muistaa mennä vielä perjantaina töihin. Mutta orientoidutaan vaan viikonloppuun! Eli kivaa loppuviikkoa! Pöydän tarjous kuulostaa loistavalta!
  PS sun urheiluharrastuksesta lukeminen saa huonon omantunnon nostamaan päätään. Viime aikoian ollut taas kaikenlaista juhlaa = kaikenlaista naposteltavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä sure, ei saa potea huonoa omatuntoa! Mä en oo tehnyt piiiiitkään aikaan mitään, mut nyt se taas on mahdollista. Ehkä sullakin on siihen suotuisammat olosuhteet kohta!

   Poista
 3. Onkohan kirahvit hyviä joraamaan? Jäin miettimään =D

  Iloista viikonloppua! Suloinen tytär teillä ja varmasti talosta tulee unelma ♥

  VastaaPoista