tiistai 6. maaliskuuta 2012

Tervetuloa!

Täällä sitten tästä eteenpäin! Toivottavasti en kadota teitä uuden blogini myötä. :)
Koitan illalla tehdä tänne ensimmäisen postaukseni- sikäli kun olen elossa ensimmäisen spinning- tuntini jälkeen, ensimmäisen puoleentoista vuoteen!

11 kommenttia:

 1. Lukua jatketaan täälläkin blogissa! :)

  VastaaPoista
 2. Nyt on Hallintapaneeli päivitetty ja Mimmun blogi vaihtunut tähän Obamaa mahdollisesti arveluttavaan uuteen osoitteeseen! Mutta jostain syystä sun blogin nimenä bloggerin listalla näkyy vaan piste. Siis: . Eikä ollenkaan "Valkoinen talo, sininen ovi". Onkohan joku asetus oudosti?

  VastaaPoista
 3. :D No kun arvaas mitä! Mä halusin ton blogin otsikon tossa kuvassa tohon alareunaan, ja jos sinne asetuksiin kirjoittaa jotakin kohtaan "otsikko", niinkuin se vaatii, niin sit se menee ihan tyhmästi tossa kuvassa yläreunaan! Auta tyhmää! Miten tän ongelman voisi välttää?

  VastaaPoista
 4. Hmm, tonne se oli nyt sitten laitettava otsikko yläreunaan. Ihan tyhmän näköinen. :( Seikkailu hallintapaneelissa ei ole kivaa!

  VastaaPoista
 5. Onneks sulla on toi sininen ovi, sentään jotain omaperäisyyttä.. tuskin Obamalla sentään on sinistä ovea?

  VastaaPoista
 6. Sinut on haastettu! http://partamanki.blogspot.com/2012/03/haaste.html

  VastaaPoista
 7. Joo hallintapanelointi on ihan tervassa kierimistä.. Entä jos kirjoittais otsikkoon ton ihan miniminikirjaimilla? Niin et melkein ei edes näy.. ja sit sillee kunnolla tohon missä aluks oli? En tiiä saisko sitä jotenkin muutettua, tää on niin hankala.. Nii ja ainii: huomena käy just hyvin! Puhelin oli kuallu, ni en tajunnu vastata.

  VastaaPoista
 8. Mukana ollaan, mielenkiinnolla odotan uusia postauksia =)

  VastaaPoista
 9. Todellakin täällä edelleen jatketaan lukemista! :)

  VastaaPoista