sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Hämähäkkimies


Meillä oli jotenkin kovin hyvä viikonloppu. Ei tehty mitään erityisempää, mutta oli kovin harmoonista. Ilonaihe nro 1 minulla oli lasteni maalaama taulu- siinä on Hämähäkkimies, jos ette tienneet. Anna-täti tuli yksi päivä lapsia hoitamaan laukussaan akryylivärit ja kainalossaan suuri pahvi. Ja mä ihan vakavissani todella paljon tykkään tosta Hämähäkkimiehestä!!! Se tuo kivan ripauksen moderniutta tänne meille. Ja siis mun lasten maalaama: varmaan tykkäisin vaikka siinä olis keskellä vaan piste. ;)

Ilonaihe nro 2 oli reissu Ikeaan. Sieltä lähdettiin varsinaisesti ostamaan Hämähäkkimiehelle kehystä, mutta sen lisäksi löytyi Ludde-Lampaantalja alennuksesta. Siitä olenkin ehtinyt jo haaveilla useamman vuoden. Ei vaan olla koskaan ehditty sinne aleen, kuulemma siellä tulee aina melkein käsirysy. Mutta nyt ale ei ollut niin suuri, että olisi joutunut sotimaan. Ludde-Lampaantalja saavutti heti suuren suosion. Poika leikki siinä maaten, tyttö meni nakuna kiemurtelemaan taljan päälle ja hihkui ilosta, ja minä rupesin jo kaavailemaan että niitä tarttettais lisää.

Ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä muratti. Sen löysin jo kotva sitten kaupasta, ja Ikeasta löytyi sille sittemmin kaveri omassa sinkkiruukussaan.

Hmm, kaikki on ollut vallan kivasti. :) Sokerina pohjalla miehen äskettäin minulle kiikuttama vaahtokarkkikaakao. Näiden avulla jaksaa aloittaa taas uuden työviikon. (Jep, palasin töihin.)

Pirteää työ/kotiviikkoa teille jokaiselle!

13 kommenttia:

 1. Vau mikä upea taulu - sehän sopii selvästi teidän sisustukseen - ja sinulle sillä on vielä sitäkin suurempi merkitys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin! Lastenhoitaja oli aina ajoittain lisännyt vähän valkoista maalia lasten maalaukseen, ja siten värimaailma jäi kivan vaaleaksi. :)

   Poista
 2. Kiva postaus! Hyvää alkavaa työviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Lupsakoita kotitunnelmia! Kiva että teillä oli piristysruiskeita :)
  Kuulinkin että oot mennyt töihin. Hieno juttu! Hyvää työviikkoa ahertajalle :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kivaa olla taas töissä. :) Osa-aikaisesti vain tosin, joten vielä jää monta päivää aikaa olla lasten kanssa joka viikko. :)

   Poista
 4. Mistä on toi valkoinen piironki? Ihana :) ja tuo ympyrämuratti on ostoslistalla uuteen kämppään!
  Kivaa työviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi piironki on se Ikean peruspiironki joka löytyy jokatoisesta "maalaisromanttisesta" kodista, ja varmaan joka toisesta ihan muutenkin vain. :) Muratti on, yllätys yllätys, Minimanista. ;)

   Poista
 5. Onko toi taulu tuolla senkin päällä? IHANA! kuvittelin että se oli pienempi... Hieno on kuin mikä! Aikas taiteilijat teillä!

  VastaaPoista
 6. Upea taideteos! Toi lipasto (meillä kyllä vähän eri versio) on muuten ihan loistava esim lastenvaatteille! Niin tilaihme ja kuitenkin tosi näppärä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä siinä on lelut. :) Kun ei ole lastenhuonetta, eikä niillä omaa makuuhuonetta, niin lelujen on oltava olkkarissa. Toi nielee niitä kivasti!

   Poista
 7. Moi! Voisitko joskus ottaa lähempää kuvan tuosta kauniista peitosta, jota sohvalla teet? Se olis mahtavaa :) t. blogin pongannut innokas lukija

  VastaaPoista