sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Hämähäkkimies pt IIKuis tämä elämä nyt soljuukin näin kauheen kivasti, viikonlopusta toiseen. Meillä on ihana suvantoaika menossa. Neljää vuotta lähestyvä poika on alkanut muuttua raivokkaasta uhmapäästä sangen fiksuksi pieneksi mieheksi. Pikkusisko on alkanut viritellä myös kovaa uhmaa, mutta jotenkin se tuntuu vielä perin harmittomalta. On niin pieni vielä, että kiukkuisen naisen saa napattua helposti kainaloon jos meno villiintyy liikaa. Nautin! Tähän voisi vaikka tottua. :) Vaan parempi olla hihkumatta liikaa, kun ei voi tietää kestääkö tätä viikon vai kaksi.

Viime  viikonloppuna Hämähäkkimies pääsi kehyksiin, paikkaa ei ole vielä lyöty lukkoon. Mutta näin toistaiseksi:


Pääni pursuaa kaikenlaisia puu-, käsityö- ja askarteluideoita, mutta aika ei tahdo riittää. Olen silti hurjan onnellinen siitä, että olen osa-aikaisesti töissä! Olen nauttinut ihan tosi paljon tästä uudesta elämästäni osa-aikaisena työssäkävijänä. En voi ainakaan omalta osaltani allekirjoittaa sitä yleistä ajatusta, että "koti on lapsen paras paikka"- tai ei ainakaan 24/7. Ei ainakaan meillä. :) Mulle tekee niin hyvää tuulettaa välillä päätäni aikuisten töissä, että sen seurauksena olen ollut kyllä paljon mukavampi äitikin.

Nää on näitä juttuja, mitkä pitää etsiä ja löytää, ilman syyllisyyttä ja huonoa omaatuntoa. Tuntuu hyvältä. :)

Kivaa viikkoa kaikille teille ja meille, töihin, kotiin, ja kotitöihin! <3

7 kommenttia:

 1. Hieno maalaus sai hienot kehykset!
  Ja mahtavaa että nautit nyt olla osa-aikaisesti töissä. Lapsellehan parasta on omistaa mukava, hyväntuulinen äiti <3
  Ja olipa muuten kiva nähdä tänään (edes hetken...) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on, hyväntuulinen äiti on kyllä hyvä asia! Oli kiva nähdä tosiaan, ja voisi olla kiva kyläillkin joskus! Viikonloput on aina kauhean ruuhkaisia, mut voisin silti koittaa kutsua teidät meille vaikka syömään joskus sunnuntaina. :)

   Poista
  2. Olis kyllä kiva kyläillä :) ja jos teille tullaan, niin meille ei tartte ruokia väännellä!
   Voidaan ottaa jonain sunnuntaina kaupungilta vaikka ruuat mukaan ja tulla kahveille kun vaan passaa :)

   Poista
 2. Aurinkoista viikkoa sulle!

  VastaaPoista