keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Oi kuusipuu.

Meillä taistellaan kaamosta vastaan, kuten varmaan useassa muussakin kodissa. Mikäs sen parempi sotataktiikka, kuin joulukoristeet ja joulupuuhat. Kuusta ei sentään ollut tarkoitus vielä virittää. Mutta kun hain koristelaatikon yläkerrasta ja pojan silmät kiinnittyivät pieneen tekokuuseen, joka on ollut elämässäni jo 13 vuotta, oli peli menetetty. Onneksi kuusi on suht huomaamaton tuolla takan päällä, jonne sain sen neuvoteltua. :) Muut koristeet on vasta lasipurkeissa lipaston päällä; luovat tunnelmaa, mutta eivät ihan päästä joulua vielä villiintymään seinille. Tänä viikonloppuna käynnistän pikkujoulukauden, miehellä se jo alkoi.

Toivon teille kaikkea mahdollista hyvää tämän kuran ja harmauden keskelle!!! Ja menen eteiseen laittamaan hatun päähäni, jotta voin nostaa sitä kaikille päiväkodintädeille ja -sedille, jotka joutuu taisteleen paritkymmenet kurahousut ja kurahousunlenkit kuraisten saappaitten päälle päivittäin.

2 kommenttia:

  1. Milloin esittelet blogissasi uutta taloanne kuvin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti joskus! :D Meidän talo on siis niin kesken, että oikeastaan mitään esiteltävää ei ole. Yläkertaa ei ole rakennettu vielä yhtään (siis ei yhtään), eteisessä, kodarissa, suihkussa ei ole kattoa, oikeastaan eteisessä ei ole muuta valmista ku ulko-ovi paikallaan. Sellaset "asumiskelpoiset" neliöt on keittiö ja olkkari. Vessassa on lattia ja kiintokalusteet, mut seinät on levypinnalla ja katto puuttuu ym. Eli ei oo oikeeastan vielä esiteltävää. Mut toivotaan että vaikka vuoden sisään saatais jo jotain valmista! Voisinhan mä tietty keskeneräisestäkin muutaman kuvan räpsäistä toki.

      Poista