lauantai 20. huhtikuuta 2013

Mimmu jonlöörää- pallot putoilee

Hei!

Tulin vaan pikakertomaan, että en ole unohtanut teitä :) mutta en ole kykenevä vieläkään suoriutumaan niinkään pienestä tehtävästä kuin arvonnan suorittaminen. (Vaatii tulostuspaperia jota ei ole, ja aikaa jota ei myöskään ole. Kun ei kannattane kirjoittaa lukuisia arpalappuja käsin.)

Mulla ei nyt pysy ihan kaikki pallot kerralla ilmassa, täytyy tunnustaa.
Mun lopputentit on omituinen juttu. Aina kun sanon että nyt on tulossa viimeinen tentti ja suoritan sen, jostakin putkahtaa pari lisää. Ilmeisesti tentit jotenkin lisääntyvät keskenään opintorekisterissä. Kumma juttu!

Aloitin myös aivan uudenlaisen työn, jossa on täysin uudenlaisten työtehtävien lisäksi minulle uusi tietokoneohjelma, ja aika tarkkaa touhua muutenkin noin niinkuin juridisesti. Vaikka työtä ei tässä kuussa ole kuin kaksi päivää viikossa, se kieltämättä juuri nyt näillä voimilla ja tässä tilanteessa tuntuu pikemminkin kuudelta päivältä.

Poikani on nyt neljättä päivää kovassa kuumeessa, joten se jyrää tänä viikonloppuna alleen kaiken muun.
Mulla on tällänen...kevätsuma tässä kohtaa. Mut kyllä nää jutut tästä nitistetään, yksi kerrallaan. :) Sit aletaankin suunnata ajatukset tytön synttärivalmisteluihin, mikä on paljon mukavampaa kuin yksikään em. jutuista!!

Niin että...blogini leijuu hiljaisuudessa ja kuvattomuudessa vielä tovin. Jahka elämä palaa raiteilleen, palaan asiaan arvonnan kanssa! Tästä hässäkästä huolimatta mieli on ihan hyvä, koska aurinko paistaa tuolla ulkona (vaikka sinne ei pääsekään), lohi on kohta uunissa ja pian pääsen ehkä purkamaan syntynyttä pyykkivuortakin tuonne kodinhoitohuoneeseen.

Kivaa viikonloppua kaikille!

14 kommenttia:

 1. Älä nyt luo itelles mitään turhia lisäpaineita! =)

  Vaihdoin blogini osoitetta, ja koitan päivitellä sitä kaikille lukijoille ja mahdollisille lukijoille: bluishbeats@blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ollutkaan edes tiennyt että sulla on blogi! Kunhan tää elo tästä hivenen rauhoittuu niin pitää tulla tutustuun ja kirjautuun lukijaksi. :) Jos en muista, käy muistuttamassa! :D

   Poista
 2. Sellaista se elämä välillä on! Koitahan nyt kuitenkin muistaa jossain välissä hengähtää ja blogi jatkuu sitten, kun jatkuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä koitan. Ihan, ihan pian on hengähtämisen aika! Jee!!!

   Poista
 3. No voihan vitsi! Kohta joudut arpomaan extraa :))))
  Koitas nyt suoriutua niistä koti touhuista ja saada pikkuinen terveeksi! Nou panik!!
  Aurinkoista vikonloppua lähetän täältä :))

  VastaaPoista
 4. Asiat tärkeysjärjestykseen! Hyvä niin! Meillä syötiin kans tänään lohta :) Pikaista paranemista poitsulle ja voimia töihin ja arkeen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! :) Ja teille oli tullut kaunis uusi mööbeli. :)

   Poista
 5. Voimia loppukoitoksiin. Minulla on sama tilanne. Gradun palautin ja lopputentti sekä maturiteetti tekemättä. Olen seurannut blogiasi jonkin aikaa ja sinulla on kaunis koti ja kiva blogi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, kiitos samoin tsemppiä siis myös sinulle!! Oliko jo lopputentti?

   Poista
  2. Saan onneksi tehdä sen esseenä. Palautan esseen tulevana viikonloppuna ja sitten kaikki tehty. Mites sinulla

   Poista
 6. Hei Mimmu! Sulla on kivoja juttuja ja huomasin, että oot pitänyt blogia vasta vähän yli vuoden. Oon vasta aloittanut bloggaamisen ja blogien lukemisen - onko sulla vinkkejä, miten saisi lukijoita jutuilleen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon varmaan maailmankaikkeuden hitaimmin "kerännyt" uusia lukijoita koska en ole siihen varsinaisesti pyrkinyt, joten oon ehkä huonoin mahdollinen neuvonantaja. :) Mutta siis, nyt pidin ekat arpajaiset ja se kun ihmiset linkkaili mun arpajaisia omiin blogeihinsa poiki mulle rutkasti uusia lukijoita! Muita vippaskonsteja en oikeastaan osaa sanoa. :)

   Poista
 7. Hih ;)
  Mulla on sama juttu noiden mun tehtävien kanssa. Luulin (ja opettakin sanoin) että nyt on viimeset. Sen jälkeen on tullut 17 tehtävää!!

  VastaaPoista