torstai 17. tammikuuta 2013

Haasteita ja tunnustuksia

Olen saanut kaikenlaisia kivoja haasteita ja tunnustuksia, kiitos niistä! Niitä kertyi silloin kun olin sairastamassa sängynpohjalla, ja nyt niin monet ovat jo kiertäneet lähes kaikki blogit, että en keksi enää mihin niitä kierrättäisin. :) Mutta haluan kuitenkin mainita, että kiitos naiset seuraavien blogien takana: Mopin kotona, Jennyn elämäntapa- ja kuntoilublogi ja Ripaus tunnelmaa. Tulin iloiseksi! <3

Tuoreimpana tulleeseen haasteeseen päätin ihan tarttuakin. Se tuli tänään eikä ole vielä niin paljon ehtinyt kierrellä, joten keksinen jonkun kenelle sen lähettää eteenpäin. :) Maarit blogista Roosaa ja valkeaa haasteli minut kertomaan kymmenen arjen pientä ihanuutta. Pientä siis. Hmm. Eli ei niinkuin perhe ja terveys jne. Vaan pieniä siis. Okei, tässä tulee! :) Kuvat napsin vanhoista postauksistani.

1. Kahvihetki, yksin tai yhdessä. Joku herkku kupin kylkeen. 
Mikä voisi olla parempaa?


2. Leffa tai joku ohjelma illalla oman kullan kainalossa.

3. Vauvelin vanuttunut takatukka ja sen nuuhkuttelu. :)

 Tämä alempi kuva piti laittaa ihan yleisen mielenvirkeyden vuoksi. Miten on mahdollista että kaksi naista saa asennettua silmänsä samalla tavalla juuri samalla hetkellä?


4. Hyvät leipomukset.

5. Sanoinko jo kahvi? Saako sen sanoa uudestaan? Kahvi. <3


6. Käsityöt.7. Se (nanosekunnin kestävä) hetki siivouksen jälkeen, kun on ihanaa ja kaikki tavarat paikallaan ja puhdasta ja kaikki niinku hallinnassa. Siitä tulee hyvä fiilis!

8. Kun joku soittaa ja kertoo haluavansa tulla kylään.

9. Nää blogit! Kyllä nää on mulle arjen ihanuutta. Just sen kahvikupposen kanssa. Juon kupin kahvia, ja samalla pääsen kurkkaamaan monen naisen kotiin! Miten ihanaa!
(Pääsin taas sanomaan ton kahvin!)

10. Leikkokukat ja kynttilät. Oli vuodenaika mikä hyvänsä.


 Ja minä voisin pistää tämän eteenpäin vaikkapa juuri noille blogeille mitkä tuossa alussa luettelin. Eli Jenny, Ripaus tunnelmaa ja Moppi, olkaa hyvä! :)


4 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta. Tartun siihen toki! Tutuilta tuntuu nuo sinun arjen ihanuudet, oikein ihania ihanuuksia:)

  VastaaPoista
 2. Heips! Pakko kysyä, että jos oot tehnyt itse tuon peiton, niin mitä lankoja oot siinä käyttänyt? Lähinnä tuota beigeä mietin, että minkähän merkkistä mahtaa olla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tehnyt itse, langat oli merkiltään Roma, kauppa Lankamaailma. En ole löytänyt noita lankoja muualta kuin Lankamaailmasta; kuulemma monet niiden langoista on tarjolla vain siellä. Mut voi sitä ehkä muualtakin löytää. :)

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta! Jälleen yksi hyvä syy käydä Lankamaailmassa ;)

   Poista