torstai 21. kesäkuuta 2012

Kesäkesäkesäkesäkesä!!!

Täs on ollu mont mones. :) Ei ole paljon koneen viereen ehtinyt istahtaa. Meillä on lomaa, ja isäkuukautta, ja aikaa, ja aikaa ja aikaa.

Piti ihan kelata että mitä kaikkea.

No ainakin tota mattoa. Se ei ole menettänyt suosiotaan. Siihen tehdään edelleen kaikenlaisia majoja ja koloja päivittäin.


Ja sitten löysin lasten kanssa markkinat yhdestä pikkukaupungista. Siellä tapahtui ensimmäinen mehujää:



On nukuttu ja nukahdeltu vähän miten sattuu. Kesäaikataulussa. :)


Ja sit mä karkasin ihan yksin pääkaupunkiin.



Ihanassa naisseurassa:


Ja karkasin muuten hyvään aikaan (omasta näkökulmastani katsottuna, en niinkään perheen...) Nimittäin mun karkumatkan aikana meillä aloitettiin hurjalla tahdilla autotallin perustuksia. En vaan viitsinyt enää perua omaa reissuani, kun siitä oli sovittu jo aiemmin.



Näistä ihanista apureista oli monin verroin enemmän haittaa kuin hyötyä autotalliprojektin kannalta. :D


Ja sitten juhlittiin yhtä ihanaa 15-kesäistä. Pojan kanssa tein kompromisseja juhlapukeutumisen suhteen. Lopputulos oli valkoinen paita ja kissarusetti, mustat housut, Salama- lippis, likaiset lenkkarit, leluhäkki ja haukku. :D



Alla vasemmalla: Pikkuinen osaa ton eläytymisen. :) Ja alla oikealle: minä ja mies pistettiin parastamme kun ajattelin ottaa kerrankin asukuvan, kun tykkäsin mun asusta. Ja tollanen siitä asukuvasta tuli. Ei ole mun juttu, ei. :D

Kahdestaankin on ehditty olla, ainakin yhtenä päivänä. Käytiin syömässä, ostoksilla ja leffassa katsomassa Diktaattori. Naurettiin itsemme kipeiksi.


Ja sitten grillausta, tietty. Me ei olla niitä perheitä jotka grillais sillain tyylillä. Grillaaminen tapahtuu aina viimeisenä, umpiväsyneenä, nälkäisenä, hikisenä, pölysenä jne... Makkarat pallogrilliin ja sinappia kylkeen. Mutta ah, ihan parasta!



Tiedossa lisää juhlia, rakentamista, perusarkea, ja toivottavasti uimista ja retkiä. Mutta nyt ihan ekaksi tää juhannus! Pitäköön se sisällään mahdollisimman vähän hukkumisia ja kolareita, ja mahdollisimman paljon aurinkoa ja iloa! 

Varsinkin kaikille teille! <3

13 kommenttia:

  1. Ihana Mimmu ja supervalloittavat lapsesi :) ja täytyy sanoa viime vierailun jälkeen että jos lapsosesi on minuun ihastuneita aina ku nähdään niin tunne on kyllä molemminpuolinen :D heh! Kivaa Jussia teille!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Nyt taitaa olla liian myöhäistä sanoa että samoin teille, mutta toivottavasti teillä oli kiva jussi! :)

      Poista
  2. Hyvää juhannusta myös teille! Ainakin Etelä-Karjalassa sää on hellinyt. Vielä kun uimavedet vähän lämpenis... Meil on muuten ihan samanlainen leluhäkki, heh. Ja tuo lasten juhlavaatemaku ei aina meillä(kään) mee ihan yksiin omien ajatusten kanssa. Siinä sit miettii että mikä oikeastaan on tärkeintä, sävy-sävyisyys vai lasten sävyisyys. -Elina-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. He he, mä otan ton sävy-jutun aktiiviseen käyttöön! :D Näinhän se menee!

      Poista
  3. Voi kun kivoja kesäkuulumisia! Ja hirmu kaunis tuo sinun juhlamekko! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Henkka maukkaa, ja oottelen että siellä tulis vielä mustakin väri aleen, niin voisin ostaa senkin! :) Kun löytää passelin, kannattaa ostaa monessa värissä! ;)

      Poista
  4. Upeita kesäkuvia ja kuulumisia. lasten kuvatkin ovat niin suloisia <3 Sinäkin olet todella kaunis ja tyylikäs noissa kuvissasi!
    Nyt vasta hiukan ymmärränkuinka kovilla sinun on täytynyt olla rakennnusurakkanne aikana lasten kanssa. Meille tehtiin terassi ja nyt keittiöremonttia ja remontin tekeminen kahden pienen lapsen olleessa mukana ei todellakaan ole helppoa. Täytyy kyllä nostaa isosti hattua teidän perheelle ja kaikille rakentajille!
    Mukavaa kesän jatkoa koko teidän perheelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, kyllä tosta jo saa ihan kiitettävästi varmasti "esimakua" siitä mitä se raksa-arki on, jos itse rakentaa. Kauan siitä kestää toipua. Mut lopussa kiitos seisoo. :) Tsemppiä teidänkin projekteihin!!! Muistakaa m

      Poista
    2. Oho, lähti teksti kesken kaiken. :) Olin kirjoittamassa, että muistakaa myös lomailla! :)

      Poista
  5. Voi vitsit mikä ihana blogi löytyikään Living with Lilla blogin kautta <3 Mukavan kuuloista lomailua teillä ja söpöset kuvat :) Meillä myös vietellään isäkuukautta ja pitkää lomaa ai että on ihanaa! Oikein kivaa kesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! Isäkuukausi on niin huippu juttu!! Kivaa kesää myös teille, ja kiva kun löysit blogiini!

      Poista
  6. Mehua ja makkaraa<3 Hyvää kesän jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja sen jälkeen mehua ja pihviä, ja sit vois ottaa taas mehua ja makkaraa. :) Hyvää kesän jatkoa myös teidän perheelle!

      Poista