sunnuntai 16. helmikuuta 2014

A Clean House Is a A Sign of a Wasted Life

Ryttyiset tyynyliinat, sulaneet jäätelöt kulhojen pohjalla, viinirypäleen karat lattialla, likaiset tiskit, hyvä mieli. :) Siinä on mun eilisillan resepti onnistuneesta jälleennäkemisestä. Kokoonnuttiin muinaisten opiskelijajärjestön naisten kanssa meille viettään iltaa, näin monta ihmistä useamman vuoden tauon jälkeen! (Naiset eivät toki ole muinaisia, hehkeitä pimuja kaikki tyynni!)

Nämä näkymät ovat siis tältä aamulta- eilen olin toki siivonnut. ;) Yleensä kuvia laitetaan kekkereistä, päätin tällä kertaa tehdä poikkeuksen ja kuvata vasta kemujen jälkeen.
Kummallista kun perhe on poissa! Nukuin puoli yhteentoista(!) ja olen puuhaillut verkkaisesti sitä sun tätä. Polkenut kuntopyörää, pyörittänyt tiskejä ja pyykkejä, katsonut leffaa. Nyt täytyy vielä miettiä miten hyötykäyttäisin viimeiset minuutit yksin- ehkä pitäisi alkaa suunnitella kodinhoitohuonetta?

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Hauskan illan jälkeen siivouskin käy, kuin tanssi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on totta! Etenkin kun saa siivota rauhassa, ilman että tarvii selvittää tuhat tappelua ja riitaa siinä samalla. Ja sen jälkeen onkin taas ihanaa vastaanottaa kotiin ne tappelijat. :)

   Poista
 2. Tuo kuulosti hauskalta tapahtumalta! Ja yksin kotona - vau - ihan luksusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Mut se on jännä ilmiö, kun on yksin päivän kotona ja todella nauttii siitä luksuksesta, niin sit illan tullen ainakin mulle alkaa jo hiipiä mieleen että ihan kivaa olis sekin jos porukka tulis jo kotiin. :)

   Poista
 3. Täällä ilmoittautuu uusin lukijasi:)
  Terkuin SisustEllen♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihanaa! Tervetuloa! Käynkin katsomassa saman tien sun blogia. :)

   Poista
 4. Hei,

  Löysin (vanhan) blogisi, kun googletin Timberwisen parkettia. Me olemme valitsemassa Timberwisen classic nordic öljyvahatun joko hiottuna tai harjattuna. Teillä oli käsittääkseni tämä parketti harjattuna? Parkettikauppias suositteli tällaiseen vaaleampaan parkettiin hiottua pintaa, koska hänen mukaansa ajan saatossa harjatun pinnan uurteisiin pääsee likaa, esimerkiksi pesuveden mukana, jota sieltä ei saa koskaan pois. Kuulema parketti alkaa näyttää ajansaatossa likaiselta.

  Millaiset teidän kokemuksenne tästä asiasta on? Meitä se harjatun pinnan tuntuma miellyttäisi enemmän kuin hioutun pinnan, ja toisaalta Timberwisen kuvastossa suositeltiin harjattua lapsiperheisiin, koska siinä ei naarmut erotu niin selvästi. Parkettimyyjän mukaan näin onkin tummempien parkettien kanssa, mutta vaaleammassa suosittelisi hiouttua.

  Entä oletteko muuten olleet tyytyävisiä parkettiin?

  Olisin todella kiitollinen jos voisit auttaa meitä kertomalla kokemuksiasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   Piti ihan mieheltä kysyä että mikä tää lattia on, kun en enää itse muistanut. :) Mies sanoi että tää olis öljyvahattu harjattu. Mä en ole koskaan pysähtynyt pohtimaan sitä, saako tän riittävän puhtaaksi vai ei. Mut siis oletan, että jos olis ihan sileä, kiiltävä lattia, niin takuulla se olis tosi helppo pestä. Pyyhkäsis vaan, ja kaikki lika lähtisi. Mut ei mulle ole silti koskaan tullut sellainen olo, että tää jäis likaiseksi pesun jälkeen. Me valittiin tää siksi, että tykätään ruhjuisesta ulkonäöstä, ja siksi, että lapset saa leikkiä rauhassa eikä tarvi vahtia naarmuttaako ne lattiaa vai ei. Meillä on niin kova kulutus ja vauhti koko ajan päällä, että meille toimii paremmin tämmöinen lattia.

   Mut siis vastaus kysymykseen, ollaan oltu tosi tyytyväisiä! En ole yhtään kyllästynyt tähän lattiaan. Tärkeää tässä vain on se, että pesee tätä oikeanlaisella aineella, eli öljyvahatun lattian pesuaineella. SIinä on sellasta lattian "hoitoainetta" mukana, minkä oletan edistävän myös sitä puhtaanapitoa. Tekee tavallaan sellasen hoidetun pinnan tohon lattiaan, ettei se niin ime kaikkea likaa itseensä. Sitä purnukkaa jouduin muistaakseni vähän jahtaamaan, mut jostain se sit löytyi. Ei ihan perus markettikamaa.

   Toivottavasti tästä oli apua! :)

   Poista