tiistai 13. elokuuta 2013

Ruma Fairypullo

 

Fairypullo on yksi maailman rumimpia kapistuksia; tähän havahduin tässä eräänä päivänä. Ja muovinen tiskiharja ja sininen cifonet- rätti. Tiskiharja oli suuri ja mahtava tuliainen itselleni Loviisan aitasta tältä kesältä, kuten myös taustalla siintävä rätti, ja tiskiaine oli tarkoitus laittaa johonkin pumppupulloon. Mutta moista pulloa kun ei ollut just sillä hetkellä kun Fairy alkoi kiusata, kaadoin pesuaineen tyhjentyneeseen lasiseen mehupulloon.

Näinkin merkittävää meillä sisustusrintamalla. ;)

18 kommenttia:

 1. Mulla on Fairy lasipullossa ja tykkään siitä, kerran se on hajonnut märistä käsistä luiskahtaen lattialle.

  Ihana toi harja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toi juttu on kyllä pelottava vaihtoehto mitä voi tapahtua. :/ Oon miettinyt kun pullo käsissä liukastelee, että ei ehkä järkevin vaihtoehto...pumppupulloa odotellessa. :)

   Poista
 2. Puhtaalta näyttää ainakin tiskipenkin pinta.

  Hienoss hotellissa asustitte,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Suosittelen kokeilemaan, ties vaikka pääsisit sinäkin vahingossa sviittiin. :D

   Poista
 3. Kämppikseni aikoinaan totesi saman ja kaatoi fairyn kivaan lasipulloon, johon myöhemmin lisäsi muovisen pumppumekanismin jota ei saanu kiinni ollenkaan vaan se keikkui siinä pullon reunalla ja sitä piti pidellä samalla kun pumppasi.. se oli sellainen hassunkurinen estetiikan ja (epä) käytännöllisyyden välimuoto, joka on käytössä tietääkseni vielä tänäkin päivänä yli 10 vuoden jälkeen.. Oikeassa oot, Fairypullon kanssa ollaan tärkeiden asioiden äärellä! :D Esteettinen setti toi sun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tärkeiden asioiden, näinpä! :D Toi epäkäytännöllisyysaste ex-kämppiksellä oli kyllä jo ehkä vähän liikaa...mut ideana hyvä!

   Poista
 4. Laispullossa OLI meilläkin Fairy, mutta minusta ei ollut käytössä hyvä....pumppupulloa olen katsellut sillä silmällä, mutta ei vielä ole löytynyt...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin. Sen pitäis olla joku nätti, ei mikään kamala muovinen kammotus... :=)

   Poista
 5. Minulla on ollut käytössä Mujin täyttöpullo jo kymmenen vuoden ajan. Mujia myydään esim. Ålensissa.
  http://www.muji.com/

  VastaaPoista
 6. Nätit on tiskivehkeet! Mulla on vieläkin muoviharja, mutta sentään vaaleanpunainen ;) Tuollaisen puisen haluaisin, mutta ei ole vielä sattunut silmään. Kaunis pumppupullo tiskiainetta varten on myös hakusessa. Lasiseen pulloon en tohtisi laittaa, kun olen rikkonut jo kaksi kaunista vessan saippuapumppupulloa. Kolmatta posliinista en ole ostanut vaan nyt mennään taas muovisella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei vois vessaan harkitakaan enää lasista, kun lapset käy siellä itse pesemässä käsiään. Tulis paljon sirpaleita. :)

   Poista
 7. Why haven't I thought of that instead of hating those ugly Palmolive and Morning Fresh bottles for years. Thank you for a lovely idea. Gee, I have to start thinking outside the square a bit more.
  Aussi-mummo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Glad I could help!! Although this bottle gets very slippery when it is wet...

   Poista
 8. Meillä fairy pullo on aina kaapissa ja kun olen viime aikoina ha,kkinut niitä retropulloja niin just tällä viikolla mietin että pitää nostaa näkösälle kun Se on tavallaan niin kaunis. Tässä sen taas näkee että kauneus on katsojan silmässä😁
  n

  VastaaPoista