torstai 14. helmikuuta 2013

Sydän- Do It Yourself!
Sydämellistä ystävänpäivän iltaa Teille jokaiselle! 
Totaalinen sydänfriikki ilmoittautuu. Minun on jo pitkään pitänyt tehdä pieni postaus aiheesta sydän, ja mikäs sen parempi päivä tähän teemaan kuin tämä Valentiinus. :) Meillä roikkuu sydämiä vähän siellä sun täällä. Nappasin pari kuvaa lemppareistani. (Niitä on kyllä enemmänkin.) 
Jokainen sydän on lahja tai hankinta joltakin reissulta, ja näin ollen arvokas. Mutta asiasta otsikkoon. Sain pari vuotta sitten äidiltä syntymäpäivälahjaksi kirjan Kaarnasydän ja sammalkranssi. Se on aika kiva. Helppoja ja mukavia ohjeita leivontaan, askarteluun, käsitöihin ja muuhun väkertämiseen.

 

Minä olen virkannut sydämiä kirjan ohjeen mukaan. En ole itse asiassa ikinä virkannut mitään muuta kuin isoäidinneliöitä, mutta nyt koukku kädessä vavisten tartuin uuteen haasteeseen.


Käytän samoja lankoja ja värejä kuin tytölle aikaisemmin tekemääni päiväpeittoon, ja näistä on tarkoitus tulla jonkinlainen "viirinauha" häkkisängyn reunalle roikkumaan. Projekti on vain ollut nyt tovin kesken...


 Kirjan kuvassa on myös virkattu näitä samoja sydämiä juuttinarusta- ihan ihania! Käy varmaan vähemmänkin romanttiseen makuun sellaiset. 


En itse asiassa mielestäni ole ollenkaan romantikko. En ainakaan myönnä. Mutta näitä kuvia katsellessani olen ehkä pakotettu uusimaan käsitystä itsestäni...hmm.


 Hei, me ollaan asuttu nyt tasan vuosi tässä uudessa kodissa! Muutettiin viime vuonna ystävänpäivänä, ja silloin kai luultiin että vuoden päästä on talo jo valmis. Joopa-joo. 
:)


Jahas, nyt täytyy ryhtyä lasten iltatoimiin. Ja tytär tunki äsken suuhuni nukkevauvan vaatteen- vissiin vihjatakseen että koneella nököttävä äiti on tylsä äiti. Mut meillä oli hyvä ystävänpäivä! Kotiin tuli ruusuja isolta mieheltä ja lumikinosten alta kaivettuja kuolleita oksia pieneltä mieheltä (sydämeni suli, siinä on nimittäin ollut varmasti kova työ kaivaa ne sieltä!) ja syötiin neljään pekkaan Geishapötkö. Tästä on hyvä jatkaa hammaspesulle.

<3 Mimmu

P.s. Ai niin! Ystäväni Marian blogissa on hyvin teemaan sopiva arvonta, joka minun oli tarkoitus tänne linkata. Kiva palkinto sydänfriikeille! Arvatkaa vain haluaisinko voittaa tämän arvonnan! Mua ei ole pitkään aikaan lykästänyt arpajaisissa, että olis se ihan reiluakin, mun mielestä... Mutta toivon teillekin arpaonnea! Käykää kurkkaamassa täällä: http://vaniljanvalkoista.blogspot.fi/

7 kommenttia:

 1. Ihanat nuo virkatut sydämet! Itsekin olen sydämen jos toisen hankkinut, niitä ei voi ikinä olla liikaa<3 hyvää ystävänpäivän loppupäätä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää mennyttä ystävänpäivää myös sinne! :) Mä muuten menin ihan yllättäen takaisin töihin, eli meidän pitää miettiä se kyläily ajankohta uudestaan, kun päivällä ei enää sovikaan.

   Poista
  2. Aijaa, no katotaan sitten joku ilta tai vikonloppu :)

   Poista
 2. Huippu suloisia sydämiä. Ja nuo värit <3 Munkin on ihan pakko tehdä tuollaisia jossain vaiheessa. Ihanaa myöhästynyttä ystävänpäivää ja kiva, kun linkitit mun arvonnan tänne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin muistaa tulla myös osallistumaan siihen arvontaan! Ettei unohdu...

   Poista
 3. Minullakin on paljon sydämiä ympäri taloa:) Nuo virkatutu sydämet ovat todella kauniita. Omistan saman kirjan, mutten osaisi edes niiden ohjeiden perusteella tehdä mitään. olen vähän onneton kaikenlaisten kutimien kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä en ollut kanssa ennen väkertänyt mitään tollasta, pelkkää isoäidinneliötä vaan. Mut virkkausopas toisessa kädessä, toi ohjekirja toisessa, ja koukku kolmannessa se sujui. :)

   Poista