sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Creamie


Heippa!

Kävin tässä yhtenä päivänä Vaihmalan hovissa, onko tuttu paikka? Se sijaitsee Lempäälässä, Tampereen kupeessa, ja jos on sinne päin asiaa, suosittelen kyllä piipahtamaan! Siellä on hotelli, spa, kauneushoitola, sisustusputiikki, golkentät, ravintola, ja kaikki varsin kauniissa vanhanaikaisessa paketissa suloisessa kartanossa! Ruoka ravintolassa on hyvää, ja jos sattuu poikkeamaan lounasaikaan, saa alle 10 eurolla todella herkullisen buffetlounaan.

Siellä juuri laajennettiin sisustustavarapuolta, ja kaikki lastenvaatteet myytiin pois puoleen hintaan. Löysin tytölle muutaman ihanan Creamien vaatteen -50% alekorista, kuvien paidan ja huivin. Paita miellyttää erityisesti äitiä, mutta kyllä tyttökin siitä piti pitsikuvioiden vuoksi vaikka se ei olekaan pinkki. ;) Huivi sen sijaan iski suoraan tytön makuhermoon. Ei nyt ole parempaa kuvaa paidasta, kun iski postausinto ihan yhtäkkiä, joten piti turvautua kuviin joita löytyi kamerasta. :)

Creamin aikuistenvaatteet ovat minun makuuni hieman liian hörhelöisiä ja arvokkaita, mutta nuo pikku-Creamiet on kyllä aika herkkuja! Sokoksellakin oli hiljattain puoleenhintaan paljon kyseisen merkin lastenvaatteita, melkein harmittaa että en ostanut varastoon mitään. Mutta alea seuraa yleensä aina seuraava ale. Sitä odotellessa.

Näissä vaatteissa käytiin yhtenä lauantaina kylässä tytön kummitädillä, joka hoksasi että aika oli kypsä antaa tytölle tehtäväksi tuollainen pahvi-käsityö (mikä ikinä liekään nimeltään), joita minäkin rakastin pienenä tehdä. Kas, en vain ollut tullut huomanneeksi, että tuo on juuri passeli homma kolmivuotiaalle! Nyt näitä on hankittu kotiinkin ja poikakin innostui kovasti. Enää ei siis äiti tee yksin käsitöitä, vaan meitä on tässä kolme sohvalla rivissä. :D
Kunnon marttakerho meiniki.

Iloista alkavaa viikkoa kaikille!
<3 Mimmu 

3 kommenttia:

  1. Pus <3 mikä typy! Vuoden-parin päästä on sit vuorossa ne valmiiksi väritetyt ristipistot :D

    VastaaPoista
  2. Ihania vaatteita tosiaan ja suloinen malli! :) Ompelukuviksi noita taidetaan sanoa. En edes muistanut niiden olemassaoloa. Täytyy kokeilla, jos poikakin innostuisi :)

    VastaaPoista
  3. Mulla on blogissa arvonta, ajattelin vinkata sullekin jos et oo vielä osallistunut! http://bytiahenriikka.blogspot.fi/2014/10/syksyn-arvontaa.html

    VastaaPoista